De Tjalk: een nieuwe naam, een frisse huisstijl, een sprekende baseline… én een schoollied!

We zijn bijzonder trots op deze eerste concrete resultaten van de SAMMAN-begeleiding. De school voor kinderen met beperkingen (vroeger Sint-Jozef) staat sterker in haar schoenen om naar buiten te treden. Ze heeft een duidelijke identiteit en een toekomstplan waarmee ze partners kan warm maken hieraan mee te bouwen.

Het communicatiebureau CHOCO stapte reeds op de boot. Wil jij er ook meer over weten? Contacteer ons via info@samman.be of neem alvast een kijkje bij de cases.

Details

Een ‘must read’: Het Grote Gever Onderzoek van Filantropie in Nederland

Filantropen en bedrijven spreken niet altijd dezelfde taal dan de non-profitorganisaties. Ze kennen mekaars verwachtingen onvoldoende. De communicatie loopt hierdoor stroef of zelfs helemaal mis. Het Grote Gever Onderzoek zoemt hierop in. En tracht zo een brug te bouwen tussen beiden. Zodat ze samen meer kunnen bereiken, tot ieders tevredenheid.
Wil je de voornaamste conclusies en aanbevelingen kennen? Lees verder.

Details

Geven met je hart en verstand

“Beslis jij met je hart of verstand welk goed doel je steunt?”. Dat was de hamvraag tijdens de uitzending van Hautekiet tijdens de Warmste Week op 16 december 2015. Lieve Stappers van SAMMAN en Hilde Willems van HONK getuigden tijdens het radioprogramma over SLOW Philanthropy©. Hier de link naar uitzending.