Wie zijn wij? 

SAMMAN staat voor “SLOW Philanthropy”: Samen Langdurig Onderbouwd Werken aan een betere samenleving.

We zijn een team van vier maatschappelijk geëngageerde vrouwen met een verschillende opleiding, professionele achtergrond en ervaring. Wel delen we dezelfde spirit en hebben we eenzelfde doel voor ogen: “hoe kunnen kwetsbare mensen blijvend rekenen op de ondersteuning van onze samenleving?”

SAMMAN versterkt goede doelen die zich inzetten voor kwetsbare mensen in België. Wij bouwen met hen aan een scherpe identiteit en een strategisch plan zodat zij zich duidelijker kunnen positioneren in de samenleving. Wij gebruiken hiervoor een methodiek op maat. Tegelijk werken we met individuen, families, bedrijven en organisaties die willen samenwerken met goede doelen en een persoonlijke betrokkenheid nastreven.

Ben jij onze nieuwe back office medewerker? 

Momenteel zoeken wij een veelzijdige back office medewerker die ons versterkt in ons aanbod (PT) (M/V).

Door jouw administratieve en organisatorische ondersteuning ben je een van onze spilfiguren in het draaiende houden van de organisatie. Je bent de rechterhand van de afgevaardigd bestuurder en ondersteunt mee het team op diverse vlakken. Tot jouw takenpakket behoort oa:

 • Opvolgen van de raden van bestuur (agenda, verslagen, timing)
 • Opvolgen van het teamoverleg (agenda, verslagen, timing)
 • Opvolgen van de overeenkomsten (met medewerkers, partners, leveranciers, geselecteerde projecten,…)
 • Opmaken en opvolgen van offertes en facturen
 • Centraliseren van de timesheet van de begeleiders
 • Vormgeving van tools voor begeleiders
 • Opvolgen van de begroting
 • Boekhouding voorbereiden
 • Bijwerken en onderhouden van de database
 • Ondersteuning in de communicatie: onderhouden website (in wordpress) en sociale media: teksten en foto’s publiceren en updaten, timings bijhouden, maken van aantrekkelijke presentaties, …
 • Organisatie van workshops en events voor klanten en (potentiële) donateurs van het SAMMAN Fonds

Wie ben jij ? 

Je hebt reeds een aantal jaren relevante ervaring in een ondersteunende functie. Je bent punctueel en uitermate handig met excel, powerpoint en word. Je bent ook trots op je kwalitatieve werk.

Je werkt graag zelfstandig, neemt je verantwoordelijkheid en hebt zin voor initiatief. Je denkt mee na over processen en suggereert verbeteringen waar mogelijk.

Het is voor jou niet nodig om je collega’s dagdagelijks te ontmoeten en werkt graag alleen, wetende dat je hen steeds kan bereiken indien nodig.

Het spreekt voor zich dat je een affiniteit hebt met de maatschappij en dat je leeft vanuit waarden die nauw aansluiten bij de onze.

Je werkt in functie van de noden van SAMMAN met een minimum van 1 dag per week (vanaf september).

Wat kan SAMMAN je bieden? 

Je wordt deel van een dynamisch team dat uniek is in wat ze doet. Je krijgt het vertrouwen om je taken zelfstandig in te vullen en initiatieven te nemen daar waar nodig. Je ziet de impact van je werk, rechtstreeks in de organisatie, alsook de impact van SAMMAN in de maatschappij.

Ben je geprikkeld?

Neem contact op met Lieve Stappers via lieve@samman.be. Wij kijken al naar je uit!