Lieve Stappers begon haar loopbaan als advocate bij de Brusselse balie.
Vanaf 1998 specialiseerde ze zich in het opstarten van nieuwe maatschappelijke initiatieven. Zij deed dit onder meer ook in opdracht van Minister Luc Martens voor de oprichting van een Kinderrechten commissariaat in Vlaanderen.

Zij richtte mee Child Focus op en startte op vraag van de Koning Boudewijnstichting het Levenslijn-Kinderfonds. Daarna lanceerde zij de vzw ZEBRA, een privé organisatie die zich inzet voor een betere opvang van jonge verkeersslachtoffers. Na enige tijd fuseerde Zebra met Rondpunt, een door de Vlaamse Regering opgericht expertisecentrum van verkeersslachtoffers.

Al haar ervaringen op het vlak van management, fondsenwerving, public affairs en vooral haar overtuiging van de noodzaak en de meerwaarde van betrokken samenwerking tussen maatschappelijke organisaties onderling en de samenwerking met bedrijven, particulieren, families en overheid, wil ze delen met anderen.

Lieve is gepassioneerd door het sociaal ondernemerschap en voelt zich erg verbonden met het thema gezondheid en welzijn. In opdracht van het Vlaams Parlement spoorde ze in 2010 de gezondheidsactoren in Leuven aan tot het vormen van een Life Science cluster. Zij was afgevaardigde bestuur in Sporta en bestuurder in Child Focus, Rondpunt, de Stichting tegen Kanker, het Fonds Verelst Baarmoederkanker Leuven, de Majin Foundation. In 2005 kreeg zij van de Rechtsfaculteit van de KUL de alumni prijs voor haar inzet voor de rechten van kinderen en jongeren. Momenteel is zij ambassadrice van het network “Women inspire the future “.

Sibylle Ouwerx werkte twaalf jaar aan de balie.

De verhuis naar het buitenland met haar gezin met vier kinderen vergde een aanpassing aan nieuwe omstandigheden, leefgewoontes en cultuur. Ook professioneel kreeg haar leven sedert die periode een andere wending. In 2007 volgde zij een opleiding tot coach aan de New York University. Kort daarna startte zij haar activiteiten als gediplomeerde coach in New York.

Na een tienjarig verblijf in het buitenland, kwam Sibylle in 2008 opnieuw naar België  en richtte ze Coaching4Talent op. Sindsdien begeleidt ze individuen, teams in bedrijven en maatschappelijke initiatieven die een verhoogde sociale impact nastreven.

Katie Verkinderen is Master Toegepaste Economische Wetenschappen (UA) en heeft 18 jaar bedrijfservaring in marketing, communicatie en sales, zowel naar bedrijven als naar het grote publiek toe.
Zij werkte achtereenvolgens bij Stichting Flanders Technology International, Kinepolis Group en Technopolis.

In 2009 volgt Katie een voltijdse opleiding fotografie en specialiseert zich vooral in het fotograferen van architectuur, interieur en bedrijven in actie. In haar reisreportages vertelt zij vooral het verhaal van de mensen in hun omgeving.

Haar bedrijf vivec staat voor visuele en verbale communicatie of communicatie in woord en beeld. Hiermee integreert zij haar ervaring in marketing en communicatie en haar passie voor fotografie.

Aangesproken door het gedachtengoed van SAMMAN en vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid, stapt zij mee in het SAMMAN verhaal. Hier staat de mens centraal.

Sofie Storms startte haar carrière aan de Brusselse balie. Na een tussenstop als bedrijfsjurist, heroriënteerde zij zich om haar passie te volgen namelijk bewuste mensen in een bewuste omgeving. Vanuit de invalshoek van talentmanagement brengt zij op een ontwikkelingsgerichte manier mensen en organisaties dichter bij zichzelf en dichter bij elkaar zodat ze beter op elkaar zijn afgestemd.

Als gewezen werving- en selectieconsultant brengt zij expertise en kennis mee op het vlak van human resources en talentmanagement, meer specifiek HR processen, carrièrepaden en veranderingsmanagement. Zij heeft een rijke ervaring met specifieke nadruk op juristen, advocaten en notarissen, in hun rol van teamleiders en managers. Zij werkt ook mee met de Belgische Federatie van Notarissen.

Sofie is gecertificeerd coach en sociaal en familiaal bemiddelaar. Het is haar overtuiging dat mensen dankzij de verschillen – door deze te herkennen, benoemen en erkennen – tot een langdurige, duurzame en creatieve samenwerking kunnen komen.